İnternet Kullanım Hizmeti ve Alanları

Kütüphanenin Sunduğu İmkanlar

İNTERNETE AÇIK BİLGİSAYARLAR

Kütüphanemizde  bulunan bilgisayarlar genel kullanıma açıktır. Ofis programları ve popüler internet tarayıcıların yüklü olduğu bilgisayarlar akademik ve kişisel araştırma amaçlı kullanılabilir.

BİREYSEL ÇALIŞMA ODALARI

Akademik personel ve lisansüstü öğrencilerimizin   bireysel çalışmaları için kütüphanedeki tek kişilik 15 adet oda mevcuttur. Bu odalar sadece bir kişiliktir. 10 oda bilgisayarlı diğer 5 oda da kendi bilgisayarlarıyla çalışmak isteyenler için ayrılmıştır.

GRUP ÇALIŞMA ODASI

Grup halinde  film izlemek isteyen tüm öğrencilerimiz ve grup halinde çalışmak isteyen yüksek lisans öğrencileri için özel olarak donatılmıştır. Odadan yararlanmak için en az 3, en çok 20 kişilik bir grup olarak multimedia  Bölümündeki (2.kat) bankoya başvurmak gerekir.

Kütüphanemize ait fiziki alanın tamamında yine kablosuz internet erişimi mevcuttur.