Atatürk Resmi
Engelsiz Yardımcı Teknolojiler Birimi

Akdeniz Üniversitesi Engelli Destek birimi Merkez Kütüphane Görme Engelliler birimi ve Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Engelsiz Koordinasyon Birimi ortak projesi olarak geliştirilen görme engelli ortak platformu kapsamında elektronik kaynaklarımız ortak veritabanı yazılımı içerisinden erişilebilecektir.

Daha ayrıntılı bilgi almak için;

0242 310 17 12

0553 370 67 14

İlgili yasa kapsamında sitemizde yer alan e-kitap içeriğini görmek için üye olmanız gerekmektedir. Akdeniz üniversitesi hiçbir şekilde ticari amaç gütmemekte ve sitede yer alan e-kitapların telif haklarını elinde bulunduran kişi, yayın ve kurum ile kuruluşların yasal haklarını zedeleyici uygulamalarda bulunmamaktadır.

Site içerisinde yer alan e-kitaplar Türkiye ‘de yaşayan görme engelli vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş ve görme engelli olduğunu gösteren devlet hastanesince veya eş değer sağlık kuruluşlarınca verilmiş engellilik belgesine veya engelli kimlik kartın asahip olan görme engelli vatandaşlarımız ancak bu belgelerden herhangi birini kurumumuza ve iştirakçilerimize ulaştırdıkları taktirde e-kitap hizmetimizden yararlanabileceklerdir.

Sayfa içerisinde yer alan form alanlarını eksiksiz doldurunuz. Erişim bilgilerimiz formu eksiksiz doldurduktan sonra sistem yöneticisi tarafından size gönderilecektir. 5846 Nolu Fikir ve sanat eserlerini koruma kanunu EK11 Maddesi esasına göre elektronik kaynaklarımız sadece görme engelliler için tasarlanmakta ve sunulmaktadır.

Akdeniz Üniversitesi bu hizmetiyle hiçbir ticari amaç gütmemektedir.

Size gönderilen erişim bilgilerinin üçüncü taraflarla paylaşılması yasaktır. Bunun tespiti halinde hukuki takip başlatma yetkisini Akdeniz Üniversitesi kullanacaktır.

Eklenme tarihi : 2021-04-19 11:47:16
Son güncelleme : 2021-04-19 11:58:07